MANNEQUINS&SHOP FIXTURES WORLD 中文|English|Dansk|日语 中文|English
     

你的位置: Hjem > Om os

Jolly Industry & Trade Co.,Ltd er en fabrik med speciale i model produktion og salg. Jolly Industry and Trade Co.,Ltd som en stålfabrik fabrik har mere end 20 års erfaring i produktion af glasstål modeller.
    For en modelfabrik er det den største fordel at have faglærte arbejdere. Den glas stål model produktionsarbejdere af jolly Industry and Trade Co, Ltd har mindst fem års erfaring i model arbejde.
Fra modelleringen af FRP-modellerne til den endelige modellering er vores medarbejdere dedikeret.
   For det andet er glasfiberfiberen, der anvendes af Ulead Industry & Trade Co., Ltd. det mest omkostningseffektive råmateriale i branchen for at sikre, at de glasstålmodeller, vi producerer og sælger, også er absolut konkurrencedygtige med hensyn til omkostningseffektivitet.
   De 500.000 kvadratmeter fabriksbygninger og kontorer kan garantere, at vi har tilstrækkelig kapacitet til at producere og eksportere op til 40.000 modeller årligt.
Som en gammel fabrik i en industri har vi aldrig givet op på innovation. Fra de mest almindelige makeup modeller på modelmarkedet, abstrakte modeller, æg modeller, til de mest populære sports modeller på markedet for nylig, Storstørrelsesmodeller, 1,9 meter af de nyeste europæiske modemoduler rekvisita stil, vores kunder kan se på vores fabrik, vælger at.
   PU-maling er almindeligt anvendt i FRP-industrien som en daglig maling. Vores maling leverandør er også førende inden for branchen, som sikrer, at vores overfladebehandling af overfladen er meget tilfredsstillende. Selvfølgelig kan du også angive malingfabrikanten for den model, du købte, når du bestilte din bestilling.
  Alle vores FRP model tilbehør, selvom de har de samme standarder som vores fabrik, men du kan også tilpasse tilbehør til den model, du har købt.
Som producent arbejder vi også med billedhuggere i branchen for at give dig modelleringstjenester。
  Bare et almindeligt billede baseret på dine behov for modeller, vil vi gøre dette billede til en rigtig model for dig.
Du er velkommen til at kontakte os via telefon eller email, og du er mere end velkommen til at besøge vores fabrik.
Kontakt sales@jollydisplay.cn